Protestantse Kerk in Nederland - Capelle aan den IJssel
Verpleeghuis Rijckehove

Kerkdiensten

In samenwerking met de protestantse kerk in Capelle aan den IJssel worden er kerkdiensten gehouden in Verpleeghuis Rijckehove.

Een mooi stuk werk, waarin naast de twee geestelijk verzorgers van het huis (ds. Hester van Briemen-Cammeraat, ds. Anja Hoffmann-Buikema en ds. Joanne Dekker-van Asselt) ook de predikanten van de wijkgemeenten en uit de wijdere omgeving voorgaan. Elke zondag weer is de Muziekhof (waar de diensten worden gehouden ) vol met bewoners en vrijwilligers van verschillende achtergronden. Heel wat muurtjes vallen weg en elke zondag worden we samen stil voor God. U bent van harte welkom om eens een dienst mee te maken!

Elke zondag om 10. 30 uur in de grote zaal (Muziekhof) in Verpleeghuis Rijckehove, Tsjaikovskistraat 1.

Geestelijke verzorging

Naast de zondagse diensten is de geestelijke verzorging actief. Voor ieder die daar behoefte aan heeft, ongeacht de levensbeschouwelijke achtergrond, biedt de geestelijke verzorging een luisterend oor.

De website van De Zellingen biedt u meer informatie: www.zellingen.nl (typ geestelijke verzorging in met de zoekfunctie).

Mocht u of een familielid van u opgenomen worden in het verpleeghuis, dan kunt u – indien gewenst - altijd contact met ons opnemen via hvanbriemen@zellingen.nl, jedekker@zellingen.nl of fjhoffman@zellingen.nl. Of u kunt bellen via de receptie van Rijckehove: 010- 266 57 57.

Preekrooster 2020: klik hier.

Mia Noomen verzorgt het preekrooster. Zij is bereikbaar via e-mail mddmamc@casema.nl

Portaalsite van de PKN-kerken van Capelle aan den IJssel: http://www.pkncapelle.nl
Portaalsite van de Capelse kerken: http://www.capelsekerken.nl

Laatst gewijzigd: 12-jan-20